GGzE-2

 

Projectinformatie

Dit project betrof een samenwerkingsverband tussen de gemeente Eindhoven, Stichting Saltho en de GGzE. In het voormalig keukengebouw op de hoofdlocatie van de GGzE ‘De Grote Beek’ diende een schoolfunctie te worden gerealiseerd voor leerplichtige tbs-ers van de GGzE: twee praktijklokalen, twee theorielokalen, sanitair, bergruimte, een personeelskamer en een afzonderingsruimte. Dit vergde een ingrijpende renovatie en herinrichting van het oude gebouw, waarbij zoveel mogelijk bestaande gebouwonderdelen werden hergebruikt. Wij waren bij dit project namens de GGzE verantwoordelijk voor het gehele bouwprojectmanagement, van het begin tot en met de nazorgfase, en voor de uitvoeringsbegeleiding.

PROJECT DETAILS

Project: Geestelijke Gezondheidszorg Eindhoven (GGzE)
Locatie:
Oppervlakte: 470 m² BVO
Bouwjaar:
Waarde: circa € 600.000
Architect: