Medewerkers

Onze medewerkers


Coen Hofman

Coen, projectleider, is sociaal en zeer gedreven om resultaat te behalen. Hij heeft een breed georiënteerde achtergrond waarin bouwkunde, bouwmanagement en vastgoed zijn opgenomen. Met werkervaring aan zowel de beheer- als de ontwikkelkant is de ervaring en kunde om projecten met een goed resultaat te volbrengen aanwezig.


Ronald Backhuijs

Ronald, projectleider, heeft geen gebrek aan enthousiasme als het gaat om de ontwikkeling van de ruimte om ons heen. Hij heeft ervaring met diverse financiële en strategische vastgoedvraagstukken voor zowel publieke als private partijen. Sociaal en gedreven wil hij deze ervaring inzetten om ook als projectleider een bijdrage te kunnen leveren aan de toekomst van de samenleving.


Paul van Hees

Paul is werkzaam als projectmanager en heeft ruime ervaring in de corporatiewereld, met commercieel vastgoed en in de aannemerij. Hij is communicatief, gedreven en resultaatgericht. Met zijn positieve instelling weet hij mensen om zich heen te enthousiasmeren.


Gert-Jan van der Flier

Gert-Jan is een zeer ervaren projectmanager. Hij heeft gedurende zijn carrière diverse functies in de vastgoedsector vervuld bij zowel commerciële ontwikkelaars, woningcorporaties als overheid. Hij geniet van de uitdaging om een nieuw huisvestingsvraagstuk op te lossen. Hij wordt blij van werk waarbij hij mens, beleid en vastgoed met elkaar kan verbinden, in samenwerking met gebruikers, eigenaren, overheid. Hierbij bewaakt Gert-Jan de balans tussen de belangen van de klant en de organisatie waarvoor hij werkzaam is.


Marjon Klanderman

Marjon is werkzaam als projectmanager. Zij heeft jarenlange ervaring in met name de publieke sector. Zowel strategisch voorraadbeleid en vastgoedsturing als projectmanagement en interim-management zijn haar niet vreemd. Door ambitieus, integer, creatief en slagvaardig te zijn, pakt zij uw project snel en vakkundig op, waarbij een goede samenwerking tussen alle partijen essentieel is voor het succes van een project.


Pascal Delsing

Pascal werkt als senior projectmanager op het snijvlak Proces- en Projectmanagement.
Hij heeft met name binnen de overheid ruime ervaring met integrale (ver)bouw- en vastgoedprojecten en -processen. Bijzondere gebouwen in niet alledaagse omgevingen spreken Pascal enorm aan. Zijn kracht ligt in het verbinden en samenwerken met het projectteam.


Arjan Angevaare

Arjan is zowel actief geweest binnen de architectenbranche als zeer ervaren in de nieuwbouw, bestaande bouw, woning- en utiliteitsbouw. De afgelopen jaren heeft hij in het beheer en onderhoud van utiliteitsbouw gewerkt, zoals scholen, gymzalen, concertgebouwen maar ook monumentale panden. Arjan is een gemotiveerde, resultaatgerichte projectleider met kennis van de diverse rollen in het bouwproces en is gewend onder druk en proactief op verschillende niveaus samen te werken.

linkedin


Linda Bannink

Linda werkt als secretaresse bij De Comme en ondersteunt de projectleiders en consultants bij hun dagelijkse werkzaamheden. Zij heeft zowel ervaring opgedaan bij een bouw- en vastgoedbedrijf als bij een makelaar. Zo heeft ze een mooie route gemaakt van makelaar, naar bouwbedrijf naar bouwadviesbureau.


Robin de Geus

LinkedIn LogoRobin is werkzaam als projectmanager binnen de organisatie en opereert met name in de sector overheid. Hij kenmerkt zich als een gedreven, klantgericht persoon die zijn projecten leidt met veel energie en verantwoordelijkheid. Robin heeft enkele jaren ervaring opgedaan binnen de aannemerij, waarna hij de stap heeft gemaakt naar een bouwadviesbureau.


Esther Smits

Esther is als directiesecretaresse de steun en toeverlaat van de directie van De Comme. Met haar organisatiesensitiviteit weet zij situaties juist in te schatten en er naar te handelen. Esther omschrijft haar rol bij De Comme zelf als ‘betrokken spil in een mooie organisatie’.


John Stals

John is sinds het najaar van 2000 werkzaam bij De Comme om het bureau (mede) te ontwikkelen tot een middelgroot adviesbureau, wat het nu ook daadwerkelijk is. John hecht veel waarde aan een goede verhouding met zijn klanten. Hij is verantwoordelijk voor de financiële zaken.

linkedin

Niels Roording

Niels is afgestudeerd bij De Comme. Dit beviel beide partijen zo goed dat hij bij De Comme in dienst is gekomen. Vanaf de zomer 2010 is hij de directie komen versterken en houdt zich voornamelijk bezig met de afdeling bouwprojectmanagement en consultancy, algemene en commerciële zaken en Personeelszaken. ‘Wij gaan relaties met onze klanten aan voor de lange termijn. Wij investeren in die relaties door eerlijk, open en integer te zijn. Op basis van deze kernwaarden gaan we ook met onze procespartners om.’


Arjan Zilverentant

Arjan is werkzaam als toezichthouder.
Hij is zowel actief geweest binnen de elektro-, bouw- als duurzaamheidsbranche.
Arjan is een enthousiaste, positief ingestelde en samenwerkingsgerichte toezichthouder die met zijn scherpe blik bijdraagt aan het beoogde resultaat.
Door zijn veelzijdige ervaring is hij breed inzetbaar.

 


Louise de Goeij

Louise is werkzaam als financieel administratief medewerkster bij De Comme.
Door haar ervaring als (interim) financieel administratief medewerkster bij diverse bedrijven, waaronder een administratiekantoor, heeft zij kennis van uiteenlopende financiële administraties.
Bij De Comme houdt zij zich bezig met de financiële administratie en facturatie. Met haar enthousiasme, integriteit en oog voor detail zorgt zij voor een klantgerichte administratie.