Organisatie

Betrokken bouwen aan resultaat

Wij van De Comme staan voor betrokkenheid en kwaliteit in bouwprojectmanagement en consultancy. Wij zijn uw bouwprojectmanagementbureau, van de initiatieffase tot en met de exploitatiefase. Wij nemen u de zorg uit handen en bespoedigen de voortgang van uw project.

Focus op resultaat

Als onze opdrachtgever heeft u bij een project misschien de gewenste deskundigheid of capaciteit niet in huis. Dan staan wij als De Comme voor u klaar. Wij onderscheiden ons door onze onafhankelijkheid, kundige en slagvaardige mensen die de relatie met de opdrachtgever hoog achten. Wij zijn betrokken bij uw project. Transparantie en helderheid over resultaten en verwachtingen vinden wij belangrijk. Wij focussen op resultaatgerichtheid, wij bieden u de zekerheid inzake het slagen binnen het budget en de planning van een project.

Overtreffen van verwachtingen

Bij een bouwproject draagt u misschien het management over, maar het blijft uw project. Hier zijn wij ons altijd terdege van bewust, hoe groot of hoe klein uw project ook is. Wij vinden het maken van heldere afspraken belangrijk. We hebben regelmatig contact met u om u bij te praten. Dreigen er knelpunten te ontstaan? Dan dragen wij oplossingen aan. We plannen, calculeren en organiseren uw project zo dat u op ieder moment inzicht hebt in de voortgang en de kosten.

Als u voor samenwerking met De Comme kiest, verwacht u dat wij degelijk en betrouwbaar werk leveren. Wij van De Comme streven ernaar uw verwachtingen te overtreffen.

Wilt u samenwerken met De Comme?