oktober 18 2021 0Comment

Donatie aan De Harmonika Zaltbommel

Begin oktober heeft De Comme een bedrag gedoneerd aan dagbesteding De Harmonika in Zaltbommel voor een nieuw appeltaartcontract.
Nu we na de coronaperikelen allemaal wat meer bewegingsvrijheid hebben en daarmee locatiebezoeken bij onze opdrachtgevers ook weer mogelijk zijn, wordt er nog wel eens gevraagd naar de befaamde appeltaarten van De Harmonika. Reden genoeg voor ons om De Harmonika opnieuw te steunen.

Onze zakenrelaties waarderen de taarten erg en wij vinden het ook belangrijk om regionaal een steentje bij te dragen. ’s Heeren Loo in Zaltbommel, waar dagelijks mensen met een verstandelijke beperking vanaf 18 jaar komen, hebben wij min of meer in ons hart gesloten. Op deze dagbesteding hebben cliënten de mogelijkheid om licht industriële, ambachtelijke en creatieve werkzaamheden uit te voeren en met deze donatie kunnen wat extra hulpmiddelen aangeschaft worden, zoals bijvoorbeeld een accugrasmaaier, extra houtbranders voor de tuin en het hout. Eerder  is een deel van de donatie ingezet voor inrichting van een chillruimte en een theetuin. Deze activiteiten sluiten aan bij de wensen van de cliënten. Echter, zulke plannen kunnen niet vanuit de reguliere zorgbudgetten bekostigd worden. De stichting is daarvoor afhankelijk van giften, die bovendien ook gebruikt worden om onderzoek te financieren naar nieuwe en verbeterde behandelingen voor mensen met een beperking.

Mocht u nieuwsgierig zijn naar wat De Harmonika van ’s Heeren Loo haar cliënten biedt, verwijzen wij u graag naar hun website: https://www.sheerenloo.nl/locaties/dagcentrum-de-harmonika

Deze keer is de donatiecheque overhandigd door onze collega’s Coen Hofman en Ronald Backhuijs.


Foto: De Harmonika