maart 04 2013 0Comment
Design en Build bij De Comme

Design & build, BDMA, BDFM en BDFMO

Design & Build, een geïntegreerde contractvorm die we nu steeds vaker tegenkomen bij bouwprojecten, waarmee men in de wereld van infrastructuur al jaren bekend is.

Zowel de voorbereidings- als de uitvoeringsfase vraagt een andere rol en kennis van de projectmanager en adviseurs. Menig projectteam is, geheel of gedeeltelijk, gesneuveld gedurende het project. De voordelen die men voor ogen had, werden niet behaald. En het resultaat? Een nare nasmaak, een teleurgesteld projectteam, en mogelijk een teleurstellend eindproduct…

De “DO’s & DON’T’s” … Wat zijn de valkuilen?

Door onze ervaring in de bouwsector met deze geïntegreerde contractvorm, zowel nieuwbouw als renovatie, kunnen onze medewerkers u helpen om uw project wel het gewenste resultaat te laten behalen. Zowel in de voorbereidingsfase als uitvoeringsfase brengen wij onze kennis en ervaring in. We dagen het projectteam uit tot het opstellen van goede kwalitatieve contractstukken, begeleiden de (Europese) aanbesteding, dragen zorg voor de juiste projectbegeleiding van de ontwerp- en uitvoeringsfase met de opdrachtnemer. Wij behartigen het belang van onze opdrachtgever voor het behalen van het projectdoel!

(BDMA: Build, Design, Maintain – BDFM: Build, Design, Finance, Maintain – BDFMO: Build, Design, Finance, Maintain, Operate)