januari 20 2011 0Comment
Oplevering maasboulevard Venlo

De maasboulevard in Venlo is opgeleverd

Het is zover. De winkels aan de Maasboulevard in Venlo zijn open gegaan. Daarmee krijgt de stad er in één klap een compleet nieuw winkelgebied bij, met volop parkeergelegenheid in de nieuwe parkeergarage. Hier heeft Venlo jaren naar uitgekeken. Het winkelgebied zal naar verwachting niet alleen inwoners van Venlo trekken, maar bezoekers uit de hele regio – inclusief het Duitse achterland. Venlo komt zo nadrukkelijk op de kaart te staan in de regio. Dat is echt iets om trots op te zijn.

De verkoop van de woningen in het nieuwe gebied is voortvarend van start gegaan. Dat is goed te begrijpen, want de Maasboulevard ligt in het hart van de stad, vlakbij alle stedelijke voorzieningen die toekomstige bewoners zich maar kunnen wensen. Bovendien liggen de woningen allemaal in het zicht van de Maas. Wonen aan het water van deze machtige rivier, dat is voor veel mensen een droom die uitkomt.

Wij van De Comme hebben het geweldig gevonden om bij te kunnen dragen aan het slagen van dit ambitieuze project. Wij kijken er met veel voldoening op terug.

Bekijk hier: toezichthouder Chris Voncken over de inrichting van Saturn en de Maasboulevard

Bekijk hier: de opening van Saturn